3 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

Veelgestelde Vragen

Wij beëindigen uw riool verstopping!

Wanneer u last heeft van een verstopping, is het goed mogelijk dat u vragen heeft. Op deze pagina hebben we diverse veelvoorkomende vragen uitgewerkt. 

Hopelijk hebben wij uw vragen hiermee beantwoord. Mocht u alsnog vragen hebben, kunt u ons gerust bellen op 0320 201 745.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik een afspraak maken met Riool Ontstoppen Lelystad?

U kunt telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Lelystad via 0320 201 745. Wij kunnen u helpen met al uw rioolproblemen.  

Kan ik mijn afspraak annuleren?

Uiteraard. Dit kunt u kosteloos doen door, tenminste 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 0320 201 745.

Wanneer kan ik jullie verwachten?

Wanneer u een afspraak maakt, spreekt onze telefoniste een tijdblok met u af. U kunt onze loodgieter binnen dit tijdsbestek verwachten. 

Wij werken met tijdsblokken om het per klus verschilt hoe snel de loodgieter klaar is. Soms is een verstopping binnen een mum van tijd verholpen, maar het kan ook zijn dat het iets langer duurt om de verstopping te verhelpen.  

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Het verschilt per klus hoe lang een verstopping duurt. Dit komt omdat elke verstopping anders is. Gemiddeld duurt een verstopping ongeveer 45 minuten.

Tijdens het onderzoeken van de verstopping bij u thuis zal de loodgieter een inschatting maken hoe lang het gaat duren. We starten de werkzaamheden pas op het moment dat u akkoord bent gegaan met de verwachte kosten.  

Wat zijn de prijzen van Riool Ontstoppen Lelystad?
Riool Ontstoppen Lelystad levert kwaliteit tegen eerlijke prijzen.

Wij brengen geen voorrijkosten in rekeningen. U betaalt voor het eerste half uur 97,50 euro inclusief BTW. Hierbij is het onderzoek en 30 minuten arbeid inbegrepen. Na het eerste half uur betaalt u per kwartier 29,- euro (inclusief BTW).

Afhankelijk van de klus kunnen er, naast de genoemde tarieven, ook kosten in rekening gebracht worden voor het gebruik van materiaal en machines. Daarnaast zijn de tarieven hoger in de avonduren of het weekend.

Wij communiceren eerlijk en transparant om u een duidelijk beeld te geven van wat u kunt verwachten kwa kosten. Dit doen wij door vooraf een vrijblijvende prijsopgave te maken. De werkzaamheden worden pas gestart nadat u akkoord heeft gegeven op de prijsopgave.

Zit er garantie op de werkzaamheden?
Riool Ontstoppen Lelystad wil dat u zich na ons bezoek geen zorgen meer hoeft te maken. Wij hechten waarde aan een goede relatie met onze klanten. Daarom bieden wij 3 maanden garantie op onze werkzaamheden. Dus stel dat een verstopping binnen 3 maanden na onze afspraak terug komt, dan komen wij dit gratis oplossen.
Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Lelystad?

Ontstoppingsdienst Lelystad kan u helpen met al uw verstoppingen. Of dit nou een verstopping is in de wc, gootsteen, badkuip, doucheputje, gootsteen, riool, hemelwater afvoer, of de stortbak. Het maakt onze loodgieters niet uit.

Daarnaast kan Riool Ontstoppen Lelystad u helpen bij andere werkzaamheden waaronder: een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast of een overstroming van bijvoorbeeld uw kelder. Ook het inspecteren of vervangen van het riool kunt u overlaten aan onze ervaren loodgieters uit Lelystad.

Bent u op zoek naar een Loodgietersbedrijf in Lelystad? Neem dan contact op via 0320 201 745.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?

Lelystad en omstreken is het werkgebied van Riool Ontstoppen Lelystad. Het maakt verder niet uit waar u woont, wij rekenen geen voorrijkosten! 

Bel nu 0320 201 745 om uw klus te bespreken.  In geval van spoed komen onze loodgieters zo snel mogelijk langs om u te helpen.

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?
Er zijn een aantal mogelijkheden voor u om zelf uw riool te ontstoppen. U kunt bijvoorbeeld een plopper, ontstoppingsveer, zuiveringszout of hogedrukreiniger gebruiken.

Niet alle methodes zijn even effectief voor hardnekkige verstoppingen. Het is ook goed mogelijk dat een verstopping te ernstig is om zelf op te lossen.

Een loodgieter heeft veel betere middelen om een verstopping te verhelpen. Daarnaast beschikt een ervaren ontstopper over de kennis om een verstopping daadkrachtig aan te pakken.

Wilt u uw riool liever laten ontstoppen door een professional? Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Lelystad op 0320 201 745.

Hoe ontstoppen jullie mijn verstopte afvoer?
Hoe wij een verstopte afvoer ontstoppen is afhankelijk van de oorzaak van de verstopping en waar de blokkade zich bevindt. De aanpak is voor iedere afvoerverstopping weer anders.

Onze loodgieters komen graag uw verstopte afvoer onderzoeken om te bepalen op welke manier de verstopping het best verholpen kan worden. Vervolgens wordt er een prijsopgave gemaakt waarop de benodigde werkzaamheden en kosten staan. De werkzaamheden worden pas gestart wanneer u akkoord bent met de prijsopgave,

Wilt u uw afvoer laten onderzoeken en ontstoppen door Riool Ontstoppen Lelystad? Neem contact op via 0320 201 745.

Hoe verhelp ik mijn wc verstopping?
U kunt uw wc verstopping zelf verhelpen met een plopper of een emmer water en afwasmiddel. Het gebruik van een ontstoppingsveer raden wij voor de wc niet aan. Dit kan het toilet en de afvoer beschadigen.

Helaas lukt het niet altijd om zelf de wc te ontstoppen omdat de verstopping erg hardnekkig kan zijn. Ook is het goed mogelijk dat er iets mis is met de afvoer. Dit zou een loodgieter duidelijk in beeld kunnen brengen met een speciale camera.

Heeft u de hulp nodig van een ervaren ontstopper? Neem dan gerust contact op met Riool Ontstoppen Lelystad op 0320 201 745.

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen Lelystad helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Lelystad? Riool Ontstoppen Lelystad staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Lelystad.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Lelystad? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen Lelystad!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter Lelystad

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 3 maanden?
Dan komen wij het gratis oplossen!

3 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

98

NA STARTTARIEF

30

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Lelystad was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

MHC Lelystad

Riool Ontstoppen Lelystad is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst.

Dennis

AGORA Theater

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Lelystad.

Esther

Lassus Tandartsen Lelystad

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Lelystad is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

McDonald's

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button